Behangwerken

Van accentmuur tot volledig behangen ruimte

Wist u dat één enkele muur van een laag behangpapier voorzien al een wereld van verschil kan maken? U kan ervoor opteren om één accentmuur van opvallend behangpapier te voorzien en de rest eerder neutraal te laten of om een volledige ruimte door ons te laten behangen.

Tegenwoordig bestaan er zoveel opties op vlak van behang: retro, brocante, modern, hedendaags... Alle stijlen en alle combinaties zijn mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld trendy om een modern interieur te combineren met een vintage uitziend behangpapier.

Geraakt u er zelf niet wijs uit en kan u professioneel advies gebruiken? Dan staan wij vanzelfsprekend voor u paraat. Wij tonen u graag wat de opties zijn, wat de hedendaagse trends zijn en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Zonder twijfel zijn wij de nummer 1 behanger in regio Brasschaat!

Interieuradvies en -werken zijn ons vak

Wenst u behangwerken te combineren met schilderwerken? Ook dat is mogelijk bij onze interieurfirma.

Bij ReNew Home helpen wij u graag met de restyling van uw interieur, inclusief schilder- en/of behangwerken. Ook vloerafwerking en raamdecoratie zitten in ons aanbod.

Stop dus met zoeken wanneer u op zoek bent naar een gedreven behangspecialist. Bij Bij ReNew Home heeft u hem gevonden. Bel ons snel op voor een afspraak!

ReNew Home
aller
Clikc+